MailerLite expert Judith de Vries

MailerLite expert

MailerLite is een fijn en AVG-proof platform, gevestigd in Europa en met de data op Europese servers. Plus: het werken met dit platform is gemakkelijk. Een strategie uitvoeren is niet moeilijk, maar een strategie verzinnen is natuurlijk net zo moeilijk als over elders. Het platform heeft mooie mogelijkheden voor geavanceerde strategieeen, maar die mogelijkheden moet je eerst kunnen voor je ze kunt gebruiken voor een strategie.

Ik kan je hiermee helpen. Je kunt een training bij me volgen en dan gaan we een goede strategie voor jouw bedrijf bedenken. En je kunt MailerLite ook aan me uitbesteden.

MailerLite specialist

Ik vind MailerLite hét e-mailplatform voor dienstverleners. Enerzijds biedt dit platform precies de features die een dienstverlener nodig heeft, terwijl het platform anderzijds uiterst betaalbaar is.

Werk je met MailerLite of wil je met dit platform gaan werken? Dan heb je een mooi platform te pakken. Als je hulp wilt met dit systeem of als je je e-mailmarketing wilt uitbesteden, dan ben je hier aan het juiste adres.

Werken met MailerLite expert


Versies van MailerLite

MailerLite heeft 4 versies die elk hun eigen mogelijkheden bieden. Van een eenvoudige gratis versie voor startende ondernemers tot een Enterprise versie waarbij je een eigen manager krijgt. Maar besef dat je met de lagere versies ook een persoonlijke manager kunt krijgen want ik help je graag. Maar als je wilt uitbesteden is het nodig dat je minimaal de versie Growing Business hebt, want anders kan ik niet zonder jouw hulp in je account.

En er is ook een Classic versie die niet meer te koop is, maar die nog wel in gebruik is door mensen die MailerLite al hadden voordat er 4 versies kwamen. Als je deze versie hebt kun je MailerLite ook uitbesteden, want dan kan ik wel in je account.

Advanced

Enterprise


MailerLite expert: wil jij ook MailerLite?

Als je nog geen account hebt kun je overwegen er eentje te maken. Kost niets, en dan kun je zelf even kijken. Hier kun je kosteloos een account aanmaken.

En dan kun je daar gelijk even rondsnuffelen om te zien of het iets voor je is. Want je hebt niet voor niets tot hier gelezen. Overigens: MailerLite is sowieso kosteloos tot 1000 abonnees of tot je betaalde features wilt. En de prijs is laag en blijft ook laag als je veel abonnees krijgt. En MailerLite is AVG-proof.

Judith de Vries


Scroll naar boven