MailerLite expert » MailerLite expert » MailerLite helpdesk
mailerlite helpdesk

MailerLite helpdesk

MailerLite helpdesk

MailerLite expert
  • MailerLite hulp voor “doe-het-zelvers”
  • online via vergadersoftware
  • je huurt me in per uur
  • kosten: €80 per uur of deel van een uur
  • achteraf een opname van ons gesprek

Direct naar de agenda

Links op deze pagina die leiden naar MailerLite zijn affiliatelinks.

MailerLite helpdesk betekent dat ik je een uur ga helpen en dat je je e-mailmarketing gewoon zelf blijft doen. Je betaalt me voor een uur en je zit verder nergens aan vast.

Ik help ik je met je uitdagingen met MailerLite want MailerLite is wel heel gemakkelijk voor gewone nieuwsbrieven, maar MailerLite heeft ook uiterst complexe mogelijkheden waar je gemakkelijk in vast kunt lopen.

Als jij ergens in vastloopt of als je gewoon eens wilt praten over de geweldige strategische mogelijkheden van MailerLite, dan kun je een uur in mijn agenda reserveren.

Veiligheid en AVG

Bij deze coaching gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien. Ik krijg geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.

Hoe MailerLite helpdesk werkt

Is er iets waardoor het niet lukt met MailerLite? Heb je een probleem waar je niet uit komt? Of wil je iets speciaals of bijzonders?

Heb je misschien een ingewikkelde workflow in gedachten die je zelf wilt maken maar weet je niet of dat wel kan? En weet je zeker niet hoe het moet? Dan kan een uurtje coaching wonderen doen, want ik weet het wel.

Deze vraaggestuurde Mailerlite coaching is een persoonlijke een-op-een cursus die je volgt op jouw tijd.

80,–

excl. btw

annuleringsvoorwaarden

MailerLite helpdesk

Dus als je vastloopt met MailerLite of als je gewoon wat extra begeleiding nodig hebt, reserveer dan nu een uur in mijn agenda en laten we samen aan de slag gaan. Ik kijk er naar uit om je te helpen met je e-mailmarketinguitdagingen!

Annulering

Annulering

In de afspraakbevestiging vind je een link waarmee je de afspraak kunt annuleren of verzetten. Je kunt de afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor aanvang van je uur. Als je dit binnen 24 uur voor  aanvang van je uur doet, dan bereken ik de gereserveerde tijd en dan moet je je nieuwe reservering opnieuw betalen. Als je afspraak eerder annuleert en geen nieuwe datum wilt, dan krijg je je geld terug minus 5 euro administratiekosten. 

Scroll naar boven