MailerLite expert » MailerLite expert » MailerLite training: haal alles uit MailerLite
Mailerlite training

MailerLite training: haal alles uit MailerLite

Mailerlite training

MailerLite training

MailerLite expert

MailerLite training

Links op deze pagina die leiden naar MailerLite zijn affiliatelinks.

Waar is de training

Wanneer en hoe

Deze training is zinvol voor jou als je gebruikmaakt van MailerLite Classic, Growing Business of Advanced.

MailerLite is als eenvoudig systeem voor bulk e-mails begonnen maar heeft zich in 2022 ontpopt tot een systeem met 4 versies en een onderscheidende aflevering. Er is nog steeds een Classic versie en die blijft ook. Deze Classic versie werkt naast de nieuwe versies.

Met MailerLite Classic, Growing Business en MailerLite Advanced kun je geweldige strategieën bouwen. En dat gaan we in deze training MailerLite ook doen!

Training MailerLite: linktrigger en dynamische content

Denk hierbij aan link trigger en dynamische content. Met link trigger kun je heel gemakkelijk informatie over je abonnees vastleggen en met dynamische content kun je ze heel gericht mailen.

Gericht mailen

Als je niet helder hebt wie er allemaal op je lijst staan en waar die mensen in geïnteresseerd zijn, dan kan het snel gebeuren dat je zo veel mogelijk verschillende dingen in je nieuwsbrief zet, zodat er voor iedereen iets bij zit.

Vanuit jouw perspectief lijkt dat prima geregeld, maar besef wel dat als je 4 dingen in je nieuwsbrief noemt, dat het dan gemakkelijk kan gebeuren dat je nieuwsbrief voor 75% niet relevant is.

Daar kun je iets aan doen door informatie over je lezers te verzamelen en dat gaat om informatie die ze je vrijwillig geven terwijl je daar niet eens om hoeft te vragen.

En dat kun je doen doordat MailerLite een vernuftig systeem is dat het gemakkelijk maakt om mensen op basis van hun gedrag van de ene groep naar de andere groep te kopiëren of te verhuizen.

Dynamische content

Hiervoor hoef je niet voor iedereen een eigen nieuwsbrief te maken. Dit kunnen we regelen door blokken zichtbaar of onzichtbaar te maken, afhankelijk van de interesses van je lezers.

En zo kun je nieuwsbrieven sturen die 100% relevant zijn voor je lezers. Als je nieuwsbrieven stuurt die voor relevant zijn, dan zie je dat terug in je open- en click rate en uiteindelijk ook in je verkopen. En dat kost je geen extra tijd, maar je moet wel weten hoe het moet.

Waar is de training MailerLite

Een training MailerLite kun je volgen in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar. Mijn kantoor is goed bereikbaar met openbaar vervoer (station NS op 1 km) en goed bereikbaar per auto en je kunt er gratis parkeren.

Maar als je echt ver van Heiloo woont en je de afstand een bezwaar vindt, dan doen we het gewoon online met vergadersoftware.

Vooraf hebben we een gesprek, want ik maak je training op maat en ik wil dus precies weten hoe jij MailerLite wilt gaan gebruiken. Dat weet jijzelf waarschijnlijk niet, maar dat is geen probleem. Want jij kent je bedrijf en ik ken de mogelijkheden van MailerLite. Ik ga je daarom een paar gerichte vragen stellen zodat ik weet welke mogelijkheden van MailerLite ik in je cursus moet verwerken.

Wat hoe wanneer

Meestal kun je een training MailerLite op redelijk korte termijn bij me volgen, maar nooit binnen 14 dagen na ons gesprek want die tijd heb ik nodig om je training goed voor te bereiden. Hoe lang je training duurt hangt af van hoe je MailerLite wilt gebruiken en hoeveel ervaring je al hebt. Soms is een halve dag genoeg om te leren wat je weten moet, maar meestal hebben we een hele dag nodig.

Wat het zal moeten zijn bepalen we vooraf in een gesprek.

En daarna?

Na afloop van je training krijg je een handleiding van me zodat je na kunt lezen wat we besproken hebben. En omdat je vermoedelijk achteraf nog een paar vragen zult hebben, krijg je ook per dagdeel een week e-mail ondersteuning over de besproken stof. Je kunt na je training dus gewoon alle vragen stellen die je later pas bedenkt.

En als jouw training een hele dag duurt, dan is een lunch inbegrepen. We gaan eten in restaurant Keuken met Karakter want dat ligt op 50 meter afstand van mijn kantoor.

Ik ben een gecertificeerde MailerLite expert sinds 2018 en ik heb dus massa’s ervaring. Je kunt er hierdoor op vertrouwen dat je een goede training krijgt.

Scroll naar boven