MailerLite expert » MailerLite expert » MailerLite uitbesteden
MailerLite uitbesteden

MailerLite uitbesteden

Als nieuwsbrieven maken niet je vak is en je geen tijd of kennis hebt om alles zelf te doen, kan het uitbesteden van MailerLite taken een goede oplossing zijn.

Links op deze pagina die leiden naar MailerLite zijn affiliatelinks.

Of het nu gaat om het laten maken van nieuwsbrieven, het inrichten van je account, het opzetten van automation, het doen van segmentatie en targeting, het ontwerpen van templates of het bijhouden van statistieken en rapportages, ik ben een professional en ik kan je hierbij helpen. Op deze manier kun je profiteren van de voordelen van MailerLite, zonder dat je zelf alle taken hoeft uit te voeren.

Wat je kunt uitbesteden

Als je net start met MailerLite en dit liever allemaal niet zelf doet, dan kun je ook je account in laten richten. Dit kan ook als je verhuist van een ander platform.

Uitbesteden van MailerLite nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven laten maken is de meestvoorkomende manier van outsourcen. Want nieuwsbrieven moet je telkens opnieuw maken en dat kan een stuk gemakkelijker. Hier lever je zelf de tekst en de afbeeldingen aan. Als de tekst een probleem voor je is, dan weet ik nog wel een goede tekstschrijver voor je.

Segmentatie en targeting

Het opzetten van segmentatie en targeting in MailerLite kan een tijdrovende taak zijn. Als je hier geen ervaring mee hebt, kun je overwegen om dit uit te besteden. Door goed gebruik te maken van segmentatie en targeting kun je je nieuwsbrieven veel effectiever maken en betere resultaten behalen.

Automation laten maken

Een “welkom e-mail” lukt misschien, maar afhankelijk van je doel, kan Automation behoorlijk complex zijn. En het leuke van een workflow is dat als hij eenmaal draait, hij daar gewoon mee doorgaat. Dus met eenmalig Automation in laten stellen ben je heel lang klaar.

Scroll naar boven