MailerLite expert » Blog » MailerLite extra » Pop-ups voor promoties

Pop-ups voor promoties

pop-ups voor promoties

Pop-ups voor promoties

Voor het laatst bijgewerkt op 5 oktober 2023

Links op deze pagina die leiden naar MailerLite zijn affiliatelinks.

Pop-ups voor promoties zijn beschikbaar in MailerLite Advanced en Enterprise en in de betaalde versie van MailerLite Classic.

Een van de sterke punten van MailerLite is naar mijn idee dat ze behoorlijk veel nuttige dingen zelf maken. Hierdoor ben je niet volledig afhankelijk van integraties die door anderen gemaakt zijn. En omdat MailerLite het zelf maakt en het onderhoud ook zelf doet, mag je ook verwachten dat alles werkt zoals het hoort.

MailerLite pop-ups horen ook bij de zaken die MailerLite zelf maakt. Maar hier heb ik het niet over pop-ups om inschrijvingen voor je nieuwsbrief te verwerven of om de groei van je mailinglijst te stimuleren. Hier heb ik het over pop-ups om je aanbod te promoten. Beschikbaar vanaf MailerLite Advanced.

Sjablonen voor promotie pop-ups

Je krijgt een hele berg leuke sjablonen. Voor iedere situatie is er wel een sjabloon dat ze ervoor gemaakt hebben. En ze zijn aanpasbaar: teksten, kleuren, lettertypes, gewoon alles. Als je met MailerLite werkt voor je nieuwsbrief, dan zullen deze pop-ups geen problemen voor je opleveren.

Waar vind je de promotie pop-ups

Je vindt deze pop-ups als je de volgende navigatie volgt:

Nieuwe MailerLite
  • Ga in de zijbalk links naar Forms.
  • En kies het tabblad Promotions.
MailerLite Classic
  • Ga in het menu bovenaan naar Forms.
  • En kies voor het tabblad Promotions.

Pop-ups voor promoties

Maar er is wel iets waar je heel erg goed rekening mee moet houden.

Als jij je hele marketing via de social media doet, dan kun je gerust een beeldvullende pop-up plaatsen. Dat zullen je lezers niet leuk vinden, maar het is wel goed voor conversie.

Maar als je stiekem diep in je hart droomt van de dag waarop de klanten vanzelf komen zonder dat je daarvoor hoeft te adverteren of zoiets, dan ligt de situatie anders. Want dan moet je ook de zoekmachines te vriend houden. En zoekmachines houden niet van beeldvullende pop-ups. Als ze merken dat jij zulke dingen op je website hebt staan, dan gaan ze moeilijk doen. Vooral als het om kleine schermen gaat.

Daarom, als je wilt dat de zoekmachines mensen naar je website sturen, dan moet je je pop-ups zo instellen dat de zoekmachines je website niet verbannen. Dat kan heel gemakkelijk want MailerLite weet dit ook en maakt het je makkelijk.

pop-ups voor promoties - visibility

Verberg je pop-up in ieder geval voor mensen die je website mobiel bezoeken. En als je pop-up niet heel erg klein is, verberg ‘m dan ook voor mensen die een tablet gebruiken.

Over de auteur

Scroll naar boven