Voordelen van MailerLite Growing Business

voordelen van mailerlite growing business

MailerLite Growing Business plan

Voor het laatst bijgewerkt op 16 februari 2024

Als je je laat helpen met e-mailmarketing dan is dat bijna niet meer mogelijk met een gratis versie van MailerLite. Want als ik wil loggen in jouw account, dan ziet MailerLite een verdachte onregelmatigheid want ik heb natuurlijk een ander IP-adres dan jij hebt. En dan stuurt MailerLite jou een code die je moet gebruiken om in te loggen. Maar niet jij moet inloggen, ik moet inloggen. Dus ik heb die code nodig. Jij moet die dan naar mij sturen.

Als je MailerLite laat doen

Dat betekent dat ik alleen voor je kan gaan werken als jij beschikbaar bent om mij die code te sturen. Dat vind ik een onwerkbare situatie, dus laten we dat maar niet doen.

Dit is een groot verschil met de oude versie van MailerLite, want toen kon je mij gebruiksrechten geven waardoor ik op mijn inloggegevens naar binnen kon. Dat kan nu alleen nog bij de betaalde versies van MailerLite. Ik snap dat ze dit doen want zij kunnen ook niet leven van de wind. Maar vind ik het niet leuk natuurlijk.

Dit is dus geen voordeel. Dit is dus geen voordeel. Het is  noodzakelijk om Growing Business in te kopen als je met meerdere mensen wilt werken in een account.

Als je MailerLite zelf doet

Maar juist als je MailerLite zelf doet, kun je veel voordeel hebben van Growing Business. Want bij Growing Business krijg je een RSS nieuwsbrief tot je beschikking. Ik heb eens uitgerekend dat als je wekelijks een nieuwsbrief stuurt en 2 uur werk hebt om ‘m te maken, dat je dan 104 uur per jaar uitspaart als een RSS nieuwsbrief gebruikt.

Voor het geval je het niet weet: als je een RSS-nieuwsbrief maakt dan maak je 1x een lay-out en MailerLite zorgt dat hij altijd je nieuwste blog binnenhaalt en verstuurt. Jij hoeft niets anders te doen dan een blogpost publiceren.

RSS was vroeger ook beschikbaar in de gratis versie van MailerLite, maar nu niet meer. Want MailerLite kan niet leven van de wind, weet je wel?

Auto resend

En ik ben helemaal verliefd op de Auto-Resend van MailerLite. Dat is een nieuwsbrief die zichzelf – volgens jouw voorwaarden – voor de tweede keer verstuurt. Bijvoorbeeld naar iedereen die de eerste verzending niet geopend heeft. Dan hoef je dus zelf geen segmenten te maken, want dat doet MailerLite voor je. En als je je nieuwsbrief een tweede keer verstuurt met een andere titel en een andere verzendtijd, dan bereik je andere mensen uit je doelgroep.

Andere voordelen van MailerLite Growing Business

Dynamische content zit ook in het pakket van Growing Business. Dynamische content betekent dat je stukjes tekst kunt verbergen of tonen, afhankelijk van de interesses van je lezers.

Integratie met Stripe: je kunt een integratie met Stripe maken en dan kun je producten verkopen via de landingspagina’s van MailerLite. Stripe neemt natuurlijk een deel van je winst, maar voor niets gaat de zon op. Toch. Betaalsystemen kosten nou eenmaal geld. Dit is een mooie mogelijkheid om een (digitaal) product te verkopen als je geen shop hebt. Lekker simpel.

MailerLite Growing Business

Al met al vind ik MailerLite Growing Business een fijn pakket. En als je op Black Friday koopt, betaal je er de eerste maar maar een euro voor. En daarna is het pakket ook niet duur.

Als MailerLite expert kan ik je natuurlijk ook helpen met MailerLite.

Scroll naar boven